2020-21 NHS Block Learning Bell Schedule
begins March 25, 2021
printable file


On Wednesday’s, which includes time for synchronous, asynchronous and targeted learning support, students will attend all six classes. Each class will be 35 min in duration  from 10:00am-3:00pm, with scheduled Snack and Lunch Breaks.

NHS Wednesday 6-Period Day

Time Period Minutes

7:45 - 10:00

Teacher PLC time, Professional Development, etc.  
10:15 -10:50 1st 35 minutes
10:55 - 11:30 2nd 35 minutes
11:30 - 11:45 Nutrition 15 minutes
11:45 - 12:20 3rd 35 minutes
12:25 - 1:00 4th 35 minutes
1:00 - 1:40 Lunch 40 minutes
1:45 - 2:20 5th 35 minutes
2:25 - 3:00 6th 35 minutes