Bell Schedule

Regular Day
Period Time Duration
Campus Open 7:45  
First Bell 8:05  
1st 8:08 - 8:58

(50 min)

2nd 9:01 - 9:51

(50 min)

Break 9:51 - 10:06

(15 min)

3rd 10:09 - 10:59

(50 min)

4th (Announcements) 11:02 - 11:04

(2 min)

4th Class 11:04 - 11:54

(52 min)

Tutorial 11:57 - 12:26

(29 min)

Lunch 12:26 - 1:11

(17 min)

5th 1:14 - 2:04 (50 min)
6th 2:07 - 2:57 (50 min)
Late Start (Tuesday)
Period Time Duration
Campus Open 9:00  
First Bell 9:20  
1st 9:23 - 10:05

(42 min)

2nd 10:08 - 10:50

(42 min)

Break 10:50 - 11:05

(15 min)

3rd 11:08 - 11:50

(42 min)

4th (Announcements) 11:53 - 11:58

(5 min)

4th Class 11:58 - 12:40

(42 min)

Lunch 12:40 - 1:26

(46 min)

5th 1:29 - 2:11 (42 min)
6th 2:14 - 2:57 (42 min)